Portaat

Modernit portaat

IMG_4530_f
Tähtiporras Oy on erikoistunut myös modernien portaiden valmistajana. Valikoimissamme on hyvin suositut lasikaideportaat sekä metallipinnakaiteelliset portaat.

Tutustu tarkemmin!

Puuportaat

tahtiporras002_DSC4585

Tähtiporras valmistaa myös perinteisiä puuportaita. Puuportaista olemme rakentaneet kolme eri tuotetta. Mallistostamme löytyy puuporrasmallit Capella, Vega ja Polaris.

Tutustu tarkemmin!

Tolpat, käsijohteet ja kaiteet


Tähtiportaiden porraskokonaisuuksia koristaa tyylikkäät ja asiakkaan valitsemat tolppa-, käsijohde ja kaidevaihtoehdot. Tähtiportaan kaidemallit jakaantuvat eri porrasmalliemme mukaan, kaide voi olla perinteinen puu, moderni lasi tai loft-tyylinen metallikaide. Kaiteita voidaan pintakäsitellä eri vaihtoehdoilla.  Tolppa-, käsijohde- ja kaidemalleissamme  materiaalivaihtoehdot ovat mänty, koivu, pyökki, tammi, metalli, lasi tai rosteri.

Tutustu tarkemmin!

Portaiden lisävarusteet


Portaita voi lisäkoristella tai räätälöidä paremmin käyttöön ja kohteeseen sopivaksi erilaisilla lisävarusteilla. Tähtiporras tarjoaa mm. seuraavia lisävarusteita: erimuotoiset lähtöaskelmat, liukuesteet urituksella, nauhalla ja teipillä, lapsiportit, led-valot, komeroratkaisun portaan alle ja koristehatut. Lähtöaskelmilla voidaan helpottaa portaaseen nousemista esim. sivusuunnasta tai ahtaammissa kohteissa saadaan kaiteen aloitusta siirrettyä lähtöaskelman ansiosta. Liukuesteillä, led-valoilla ja turvaporteilla parannetaan huomattavasti kohteen ja portaan turvallisuutta sekä turvallista käyttöä. Led-valot yleensä korvaavat kokonaan porraskuilun muun valaistuksen tarpeen ja ovat led-ominaisuuksien johdosta hyvin ympäristö- ja energiaystävällisiä. Monet käyttävätkin led-valoja portaikossa ns. yövalona. Portaan alle porrastoimituksen yhteydessä rakennettavalla komeroratkaisulla pystytään hyödyntämään portaan alle jäävä tila esim. varastona.

Pyydä lisävarusteista myyjiltämme lisätietoa.  Tutustu tarkemmin!

Portaiden asennuspalvelu

Portaiden tilauksen yhteydessä on suositeltavaa tilata ammattitaitoinen asennus samaan toimitukseen. Jos osaamista ja innostusta löytyy, portaat voi toki asentaa itsekin. Toimitamme asennusohjeet porrastoimituksen yhteydessä. Ammattilaisen asentaessa portaat myönnetään koko toimitukselle asennuksineen kahden vuoden takuu. Tilattaessa portaat asennettuna vakio-asennuksessa tilaajan tulee järjestää asentajallemme nostoapua porrasasennuksen yhteydessä. Tutustu tarkemmin!

Vanhojen portaiden vaihto uusiin portaisiin

Remonttipalvelu vaihtaa vanhat ja käytössä kuluneet portaat uusiin. Uudet portaat parantavat koko asunnon ilmettä ja lisää merkittävästi viihtyisyyttä ja asunnon arvoa. Voimme myös tarvittaessa purkaa vanhat portaat ja viedä ne pois. Lisäksi pienessä mittakaavassa tarjoamme myös porrasaukon viimeistelyn, sopimuksen mukaan, pyydä myyjältämme tarjous. Tähtiporras tarjoaa siis yksilöllisiä porrasratkaisuja, ei pelkästään uudiskohteisiin, vaan jokaiseen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon. Tutustu tarkemmin!

Kommentointi on suljettu.

Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Voit liittää pohjakuvat liitetiedostoina alta (voit valita useamman tiedoston):